Code Corona

نسخه‌ی كامل: نصب نرم افزار در لینوکس
شما هم اكنون متن قالب بندی نشده را می‌بینید.مشاهده‌ی نسخه‌ی اصلی
سلام دوستان . من میخوام تو kubuntu 7.10 نرم افزار کنم . نمیدونم باید چیکار کنم . اصلا از کجا شروع کنم با توجه به اینکه اینترنت پر سرعت هم ندارم ، راستش یک جا شنیدم که یاید repositiry محلی ایجاد کنم ولی نمیدونم چه جوری ؟ممنون میشم کامل توضیح بدین .
سلام
بستگی داره که چه برنامه ای میخواین!
خوب با توجه به اینکه از یک توزیع بر پایه ی دبیان استفاده میکنید راحت ترین کار اینه که بسته ی .deb رو دانلود کنید و با دستور sudo dpkg -i Package.deb اونو نصب کنید.
بعضی برنامه ها هم هستن که نیاز به نصب ندارن و کافیه بسته ی اونا رو دانلود کنید و از فشرده باز کنید و برنامه رو اجرا کنید.
بعضی برنامه ها هم فقط سورس هستن که باید متناسب با سیستم شما کامپایل بشن.
کد:
./configure
make
make install

اگر هم اینترنت داشته باشین برنامه های خیلی زیادی رو میتونید با دستور apt-get name نصب کنید.(کافیه که اون برنامه در فهرست منابع شما باشه)
خوب مثلا الان فرض کنید من یک بسته ی deb رو دانلود کردم ، کجا بریزمش و بعد دقیقا باید همون کد بالا رو که شما گفتین باید تو konsole وارد کنم ؟
inspector نوشته :خوب مثلا الان فرض کنید من یک بسته ی deb رو دانلود کردم ، کجا بریزمش و بعد دقیقا باید همون کد بالا رو که شما گفتین باید تو konsole وارد کنم ؟

فایل deb رو هر جا که دوست دارین بریزید و سپس با کنسول به اون دایرکتوری برین(با دستور cd) و دستور رو اجرای کنید.
مثلاً فایل تو دسکتاپه بنویسید
cd /home/sorset/Desktop
sudo dpkg -i pack.deb

آهان. الان یادم اومد .یک سری دیگه از برنامه های هستن که باید با دستور sh فایل نصبشونو باید اجرا کنید.
مثلا درایور گرافیک و بسته ی JDK (Java SE Development Kit) این شرایط رو دارن. پسوند این نوع نصب کننده ها (به ترتیب) run یا bin هست.
آدرس اصلی