۷-۲-۱۳۸۷, ۰۷:۳۸ عصر
۷-۲-۱۳۸۷, ۰۷:۴۱ عصر
تنها دیوانه و نابغه اند که قوانین بشری را نقض می کنند;و اینان نزدیکترین کسانند به قلب پروردگار
۷-۲-۱۳۸۷, ۰۹:۱۹ عصر
نگامی که سیبی را با دندانهای خود له می کنی در قلب خویش به آن بگو :
دانه ها و ذرات تو در کالبد من به زندگی ادامه خواهند داد.
شکوفه هایی که باید از دانه هایی تو سر زند ، فردا در قلب من شکوفا می شود .
عطر دل انگیز تو ، توام با نفسهای گرم من به عالم بالا صعود خواهد کرد ، و من و تو در تمام فصلها شاد و خرم خواهیم بود
دانه ها و ذرات تو در کالبد من به زندگی ادامه خواهند داد.
شکوفه هایی که باید از دانه هایی تو سر زند ، فردا در قلب من شکوفا می شود .
عطر دل انگیز تو ، توام با نفسهای گرم من به عالم بالا صعود خواهد کرد ، و من و تو در تمام فصلها شاد و خرم خواهیم بود
۸-۲-۱۳۸۷, ۰۳:۴۲ عصر
در طبیعت به کسی مدیون نیستی,همه چیز را به همگان مدیونی
۹-۲-۱۳۸۷, ۰۹:۴۰ عصر
جامعه ی بشری طی این هفتاد قرن چنانچنان تسلیم قوانین پوسیده شده که دیگر از فهم معنای قوانین متعالی و جاودانه عاجز است.
۱۱-۲-۱۳۸۷, ۱۲:۱۸ صبح
به من می گویند:"اگر برده ای را خفته دیدی,بیدارش نکن;شاید خواب آزادی را می بیند."
و من به آنها می گویم:"اگر برده ای را خفته دیدید,بیدارش کنید و آزادی را برایش توصیف کنید."
و من به آنها می گویم:"اگر برده ای را خفته دیدید,بیدارش کنید و آزادی را برایش توصیف کنید."
۱۱-۲-۱۳۸۷, ۱۲:۵۴ عصر
خود را چنان زیر نظر بگیرید که.چنان که گویی دشمن خویشید;زیرا تسلط بر خویش را نمی آموزید,مگر آنکه ابتدافایق آمدن بر شور و هیجانات خود را بیاموزید و فرمان وجدان خود را اطاعت کنید.
۹-۱۰-۱۳۸۷, ۱۲:۳۵ صبح
كجا مي توانم انساني را بيابم كه به فرمان عقلش باشد نه در انقياد عادت ها و تمناهايش؟
درختان شعري هستند كه زمين بر صفحه آسمان مي نويسد. ما درختان را مي اندازيم و از آنها كاغذهايي مي سازيم تا بي چيزي خويش را بر آنها ثبت كنيم
درختان شعري هستند كه زمين بر صفحه آسمان مي نويسد. ما درختان را مي اندازيم و از آنها كاغذهايي مي سازيم تا بي چيزي خويش را بر آنها ثبت كنيم