Code Corona

نسخه‌ي كامل: کمکم کنیدلطفا...
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
صفحات: 1 2
سلام
من یه هارددارم پارتیشن بوتش رو نمیشناسه چیکارش کنم؟
به نظر شما هاردش مشکل داره؟؟؟چیکار کنم روش نمی تونم ویندوز نصب کنم؟؟؟
مرسی
اگه میشه زودتر کمکم کنیدGirl
احتمالا MBR خراب شده با یه نرم افزار مثا پاراگون که از رو سی دی بوت می شه درستش کنید یا اینکه اگه اصلاعاتتون مهم نیست هارد رو اف دیسک کنید
سلام
میشه بیشتر توضیح بدین ، منظورتون از اینکه پارتیشن بوت رو نمیشناسه چیه؟
آیا سیستم عامل نصب شده دارین که بوت نمیشه؟
سلام
اف دیسک هم نمیشه
سیستم عامل هم ندارم
موقع اف دیسک پیغام میده که پارتیشن بوت رو نمیشناسه
ممنون
سلام . دوست عزیز من یک بار مشکل مشابهی داشتم که هیچ کاری با هاردم نمیشد انجام داد و تقریبا نا امید شده بودم ولی در همین لحظه بود که partition magicبه دادم رسد . من از نسخه bootable استفاده کردم و کل پارتیشن ها رو دیلیت کردم و دوباره ساختمشون و همه چی درست شد . شما حتما اینو امتحان کن اگه درست نشد احتمال زیاد هاردت bad sector داده ، در این جور مواقع اگه یکم شانس داشته باشی و بد سکتور در همون ابتدای دیسک اتفاق افتاده باشه توی همین پارتیشن مجیک مثلا 4 گیگ از ابتدای هاردت رو un partition بزار و بهش دست نزن و از اونجا به بعد رو پارتیشن بندی کن اشاله مشکلت حل میشه .
خوب منظورتون چیه پارتیشن بوت رو نمیشناسه؟
منظورتون از پارتیشن بوت، پارتیشن logical که active شده هست؟ نمیشناسه یعنی چی؟
کاش متن اون خطا رو مینوشتین
سلام
پارتیشن بوت را خود سیستم موقع اف دیسک بهم پیغام میده که نمیشناسه.فکر کنم منظور از پارتیشن بودت منظورش پارتیشن primery باشه.!!!
پارتیشن مجیک هم ورژن بندی داره؟ یکی دارم قدیمی و ران نمیشه روی هارد البته بوت داره هااا ولی موقعی که میخوام اجراش کنم نمیشه.
مرسی
ببینید از این مجموعه سی دی های hirren توی بازار خیلی زیاده ، یکی از اونا بگیر حتما بدردت میخوره .
سلام
با اف دیسک یک بار دیگه امتحان کنید. انواع پارتیشن ها رو یکی یکی پاک و سپس رست کنید.
یک راه دیگه ههم هست. اگر سیدی لایو اوبنتو رو دارین یک برنامه ی خوب برای پراتیشن بندی داره که خیلی راحت تر از اف دیسک هست.

راستی پارتیشن مجیک خیلی برنامه ی حساسی هست و با کوچکترین ارور بالا نمیاد. همون دو تا کار بالا رو انجام بدین.
اگر ویندوز نصب شده دارین هم میتونید از دستور fixmbr و fixboot در recovery console استفاده کنید.(وقتی با سیدی ویندوز بوت میکنید اول اول میگه برای ریکاوری یکی از کلید ها رو بزنید. اینطوری وارد recovery console میشین)
آهان یک راه دیگه هم هست. الان من هیچ وقت از اف دیسک استفاده نمیکنم. شما میتونید با سیدی ویندوز همه ی پارتیشن ها رو پاک کنید و از نو بسازید!
پارتیشن مجیک تو این موقع ها جواب نمی ده دیسک های نجات آکرونیس یا پاراگون بهتر جواب می دن ساخته شدن دقیقا برای همین موقع ها
صفحات: 1 2
آدرس اصلي