۵-۶-۱۳۸۷, ۰۵:۰۸ عصر
سلام به همگی . میخوام که درباره کلاس Enviroment و برخي از توابع و خاصیتهای مهم اون واستون توضیح بدم .
این کلاس یکی از مهمترین کلاسهای موجود در دات نت هستش که در سی شارپ مورد استفاده قرار می گیره .از این کلاس نمی توان کلاسی مشتق کرد یا از اون شی ساخت بلیکه توابع این کلاس به صورت استاتیک هستن که با ذکر نام کلاس و نام تابع با خاصیت مربوطه مورد دسترسی قرار می گیرن .توسط این کلاس اطلاعان خیلی زیادی در مورد سیستم فعلی ، یعنی سیستمی که برنامه ما رو اون اجرا میشه می تونیم به دست بیاریم .اطلاعاتی از قبیل پلتفرم مورد استفاده ، ورژن ویندوز ، سرویس پک مورد استفاده ، نام کامپیوتر ، نام یوزری که با اون وارد ویندوز شدیم ، لیستی از تمامی درایوهای کامپیوترمون به دست بیاریم که در ادامه هر کدوم از اینها رو با یک مثال بررسی می کنیم .
در ابتدای کار یک پروژه windows application يا consol application ایجاد کنید و این مثالها رو در هر جای پروژه که دوست داشتید امتحان کنید . من یک win application درست کردم و این مثالها رو در تابع Page-Load نوشتم ز
1- نام كامپیوتر :
2- ورژن سیستم عاملی که در حال کار با اون هستیم :
3- سرویس پک ویندوز :
4- پلتفرم فعلی :
5 - مسیر پوشه سیستم 32 :
6 - نام کاربر فعلی :
7 - نام درایوهای سیستم :
این کلاس یکی از مهمترین کلاسهای موجود در دات نت هستش که در سی شارپ مورد استفاده قرار می گیره .از این کلاس نمی توان کلاسی مشتق کرد یا از اون شی ساخت بلیکه توابع این کلاس به صورت استاتیک هستن که با ذکر نام کلاس و نام تابع با خاصیت مربوطه مورد دسترسی قرار می گیرن .توسط این کلاس اطلاعان خیلی زیادی در مورد سیستم فعلی ، یعنی سیستمی که برنامه ما رو اون اجرا میشه می تونیم به دست بیاریم .اطلاعاتی از قبیل پلتفرم مورد استفاده ، ورژن ویندوز ، سرویس پک مورد استفاده ، نام کامپیوتر ، نام یوزری که با اون وارد ویندوز شدیم ، لیستی از تمامی درایوهای کامپیوترمون به دست بیاریم که در ادامه هر کدوم از اینها رو با یک مثال بررسی می کنیم .
در ابتدای کار یک پروژه windows application يا consol application ایجاد کنید و این مثالها رو در هر جای پروژه که دوست داشتید امتحان کنید . من یک win application درست کردم و این مثالها رو در تابع Page-Load نوشتم ز
1- نام كامپیوتر :
کد:
MessageBox.Show(Environment.MachineName);2- ورژن سیستم عاملی که در حال کار با اون هستیم :
کد:
MessageBox.Show(Environment.OSVersion.Version.ToString());3- سرویس پک ویندوز :
کد:
MessageBox.Show(Environment.OSVersion.ServicePack);4- پلتفرم فعلی :
کد:
MessageBox.Show(Environment.OSVersion.Platform.ToString());5 - مسیر پوشه سیستم 32 :
کد:
MessageBox.Show(Environment.SystemDirectory);6 - نام کاربر فعلی :
کد:
MessageBox.Show(Environment.UserName);7 - نام درایوهای سیستم :
کد:
string[] ld = Environment.GetLogicalDrives();
foreach (string s in ld)
MessageBox.Show(s);