Code Corona

نسخه‌ي كامل: برنامه های آموزشی (کاربردی و مفید)
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
در اینجا برنامه هایی که جنبه آموزشی دارند گذاشته میشند.
IRC - Internet Relay Chat

یکی از قدیمیترین سرویسهای چته که یه سری مزیتهای نسبت به سرویسایی مثل یاهو و .... داره مثل قدرت و سرعت و امنیت
بیشمار سرور IRC وجود دارند که هر کدوم مربوط به موئسسه یا گروهه خاصی به منظورایی خاصی هستند اما در عوض مسنجرایی(client) که به این
سرورها وصل بشند زیاد نیستند که یکی از مهمترین و قویترین اونا mIRC که امکانات و قدرت بالایی داره ولی مشکلش اینه که یونیکد ساپورت
نمیکنه یعنی نمیشه توش فارسی نوشت ، برا همین بعضیا به فکر افتادند یه مسنجر فارسی برای IRCبنویسند ولی از اونجایی که اتصال به سرورای IRC
زیادم راحت نیست و دستورات و قوانین خاص خودشا داره خوب زیاد به نتیجه نرسیدند تا اینکه من متوجه شدم دلفی یه سری ابزار برا این کار داره که همون کامپوننتهای ایندی دلفی
بود ، اصلا پیش فرض دو تا کامپوننت به اسم IRCClient و IRCServer تو قسمت کامپوننتهای ایندی موجود هست که میشه ازشون برای متصل شدن
به این سرورا استفاده کرد (البته چون خیلی ساده بودند برا این برنامه مجبور شدم یکی از نو بنویسم)بعد از اینکه شرو به نوشتن برنامه کردم حدود 1سال نیم که گذشت برنامه
به اینجا که الان میبینید رسید هنوز یه سری کار داشت و دیباگ هم نشده بود که چشمتون روز بد نبینه یه دفه هارد سیستم از دست رفت بکاپیم که از برنامه داشتم خیلی
قدیمی بود و فقط تونستم خود برنامه را نجات بدم و بیشتر سورسش از بین رفت بعد از کلی وقت گذاشتن ، بعضی وقتا مجبور بودم مدام به اینترنت وصل باشم و برنامرا پیش ببرم
حتی شبهاهم خواب راه حلای مشکلات برنامرا میدیدم خلاصه بعد اون قضیه یه 1 سالو نیم بیشتر طرف برنامه نویسی نرفتم (تو شکستا باید قوی بود) که اشتباه بزرگیم بود.
بگذرم برنامه را دانلود کنید قسمتای مختلفی داره فعلا رو سرور irc.freenode.net
ست شده که میشه با برنامه ی کوچیکی که همراه برنامه اصلی هست رو هر سروری که خاستید ستش کنید بعد از وصل شدن به سرور کلید f2 را زده و اسم
روم یا به قول IRC چنل که میخواید واردش شید را بزنید یا از دستور
Join #Channel/
استفاده کنید ، برای بدست آوردن لیست رومهای موجود رو سرور هم میتونی از کلیدهای
Alt+L
یا دستور
List/
استفاده کنید بیشتر قسمتهای برنامه تو هلپش توضیح داده شده ولی کدها و قابلیتهای IRC بیشتر از یه تاپیک کار میبره با این حال اگه کسی دوست داره بدونه در
مورد IRC و نحوه ی اتصال به اون تو دلفی همینجا مطرح کنه تا به جواب برسه درضمن اگه تعداد علاقه مندا زیاد بود !!! یه تاپیک جدا گونه براش در نظر میگیریم

اگه تو برنامه مشکل داشتید بپرسید

IRC.rar

6.1MB

وقتی برنامه را انزیپ کردید یه فایل register.bat تو پوشش هست که باید اجراش کنید یادتون باشه اول برنامه را به جایی که میخواید ذخیره کنید ببرید بعد این فایلا اجرا کنید تا بعد دچار مشکل نشید ، زبون برنامه پیش فرض انگلیسی ولی اگه فارسی رو ویندوزتون نصب باشه میتونید از طریق منوی Help > languages > farsi
زبون برنامرا فارسی کنید خیلی قسمتاش حرفه ای که باید یه کم IRC بلد باشین ولی به صورت معمولی با وارد کردن یوزر و نایک(اسم مستعار) و خالی گذاشتن کادر پسوورد میتونید به سرور متصل شید ولی برای قسمتای حرفه ای ترش باید تو همون سرور اسمتونا به ثبت برسونید بعد از ثبت نام خود به خود خیلی قسمتهای برنامه فعال میشند که خودش کلی جای صحبت داره.

اینم یه هلپ کوچیک

http://www.freewebs.com/hexadesimal/help.htm
یادمه روزایی که سعی می کردی که برنامه رو بنویسی تقریبا شروعش رو به خوبی یادم هست
آدرس اصلي