Code Corona

نسخه‌ي كامل: سوالات من
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
صفحات: 1 2
سلام دوستان
ممنون اگر تو سوالاتم کمکم کنید
یه برنامه باید بنویسم که عد بگیره بعد از زیاد به کم ستاره چاپ کنه
مثلا بزنم 5
بشه
**
*

من خودم نوشتم شد این
کد:
Main
{
int a;
string x=System.Console.Readline();
a=system.convert.toint32(x);
for (int m=1 ; m<a ; m++)
{
for (int i = 0 i<a ; i++ )
{
System.Console.write("*");
}
}
}
}
}
بعد این برنامه من فقط به تعداد عدد ستاره چاپ می کنه و نتونستم درستش کنم
کسی می تونه کمک کنه ؟
دوست من وقتی می خوای کدی داخل متن ارسالی توی فروم بزارین از تگهای کد برای این کار استفاده کنید که درست نمایش داده بشه . من پست شما رو ویرایش می کنم . در ضمن برای برنامه ای هم که گفتی شما اول از یک حلقه استفاده می کنی به تعداد عدد وارد شده ، بعد داخل اون ار یک حلقه دیگه و یک شمارنده دیگه استفاده می کنی که هر سری به تعدا شمارنده حلقه اول ستاره چاپ کنه مثل برنامه زیر :

کد:
using System;

namespace www.codecorona.com
{
    class Moya
    {

static void Main(string[] args)
        {
            Console.Write("Please Enter The number of stars :");
            byte Star = byte.Parse(Console.ReadLine());
            for (int i = Star; i >= 1; --i)
            {
                for (int j = i; j >= 1; --j)
                    Console.Write('*');
                Console.WriteLine();
            }

}
    }

}
(۶-۸-۱۳۸۷ ۰۴:۳۰ صبح)Mohammad نوشته : [ -> ]دوست من وقتی می خوای کدی داخل متن ارسالی توی فروم بزارین از تگهای کد برای این کار استفاده کنید که درست نمایش داده بشه . من پست شما رو ویرایش می کنم . در ضمن برای برنامه ای هم که گفتی شما اول از یک حلقه استفاده می کنی به تعداد عدد وارد شده ، بعد داخل اون ار یک حلقه دیگه و یک شمارنده دیگه استفاده می کنی که هر سری به تعدا شمارنده حلقه اول ستاره چاپ کنه مثل برنامه زیر :

کد:
using System;

namespace www.codecorona.com
{
class Moya
{

static void Main(string[] args)
{
Console.Write("Please Enter The number of stars :");
byte Star = byte.Parse(Console.ReadLine());
for (int i = Star; i >= 1; --i)
{
for (int j = i; j >= 1; --j)
Console.Write('*');
Console.WriteLine();
}

}
}

}

ممنون دو تا سوال داشتم اول اینکه
System.Console.ReadKey();
این رو کجا بذارم که بعد از اجرا از صفحه خارج نشه ؟
بعد اینکه اگر بخوایم برعکس چاپ کنه باید به چه نحوی عمل کنیم مثلا به جای اینکه تعداد ستارها از زیاد به کم بره از کم به زیاد بره .
دوست من توهین نشه ها ، ولی فکر کنم اگه یکم فکر کنی به جواب برسی ! consol.readkey رو بعد اون حلقه های for باید بزاری و برای اینکه برعکس ستاره ها رو چاپ کنه باید جای متغییرهای مفدار دهی حلقه های for رو عوض کنی !
راستش رو بخوای من استعداد فکر کردن ندارم ! چیکارش باید کرد ! خدایی راست میگما
دقیق چطوری باید متغیرها رو عوض کنم ؟
من در کل هر برنامه رو یا نمی تونم بنویسم یا اگر دست پا شکسته چیزی می نویسم نمی تونم تکمیل کنم از پاسکال گرفته تا سی و سی پلاس و الانم که باید سی شارپ رو پاس کنم این مشکل رو داشتم
دوست من علاقه اولین شرط برای موفق شدن در هر کاریه ! یعنی به نطر من علاقه و پشتکار در هر کاری حتی از استعدادهم مهم تر هستش . خیلی ها هستن استعداد خیلی خوبی دارن ولی اصلا پشتکار ندارن و بنابر این آدمای موفقی هم نیستن . اگه شما فقط می خوای درس رو پاس کنی که هیچی وگرنه اگه میخوای سی شارپ رو واقعا یاد بگیری اونقدر منبع تو اینترنت پیدا میشه که به هیچ کتابی نیاز پیدا نکنی و حتی به هیچ استادی .
اول اینکه دقیق چطوری باید متغیرها رو عوض کنم ؟

بعد ممنون اگر چند تا منبع بدی . البته نیت اصلی من پاس کردن هست و لی خوب بدم نیست که کمی یاد بگیرم
یعنی چی استعداد فکر کردن نداری ! مشکل بیشتر ما ها اینه که می خواهیم مخمون رو کیپ نگه داریم . به جای اینکه متعییر حلقه از تعداد ستاره ها شروع بشه از 1 شروع کن به بالا . همین . منبع یادگیری سی شارپ هم وی اینترنت خیلی زیاده . اگه واقعا بخوای کار کنی و یاد بگیری میتونی بری از بازار کتاب تهیه کنی و شروع کنی .مشکلی هم بود مطرح کنی .
(۱۰-۸-۱۳۸۷ ۱۲:۰۴ صبح)Mohammad نوشته : [ -> ]یعنی چی استعداد فکر کردن نداری ! مشکل بیشتر ما ها اینه که می خواهیم مخمون رو کیپ نگه داریم . به جای اینکه متعییر حلقه از تعداد ستاره ها شروع بشه از 1 شروع کن به بالا . همین . منبع یادگیری سی شارپ هم وی اینترنت خیلی زیاده . اگه واقعا بخوای کار کنی و یاد بگیری میتونی بری از بازار کتاب تهیه کنی و شروع کنی .مشکلی هم بود مطرح کنی .

یه کتاب گرفتم 500 صفحه ماله مهرداد توانا و شیحونی ولی 90درصد کتاب برنامه نویسی فرمی هست نه برنامه نویسی تو کنسول و مثالهایی مثل سوال من . من دنبال یه کتابم که توش پره مثال و برنامه باشه بهترین گزینه چیه ؟
بهترین مثال و گزینه واقعا وجود نداره ، من تا حالا کتابی ندیدم که همه چی رو کامل داشته باشه ، هر کتابی معمولا یک بخشش خیلی خوبه ! اصولا سی شارپ یک زبان برنامه نویسی مبتنی بر فرم هستش و اصلا برای یرنامه نویسی کنسولی ساخته نشده ! به همین دلیل هستش که شما کتابی مطابف میلت پیدا نمی کنی ! سی شارپ از برنامه نویسی کنسول استفاده می کنه برای اینکه برنامه نویسهایی که مثلا تا حالا داشتن تو سی پلاس پلاس تحت کنسول کد می نوشتن زیاد برشون سخت نباشه که وارد برنامه نویسی سی شارپ بشن اصلا برای برنامه نویسی تحت کنسول به نظر من سی پلاس پلای بهترین هستش . ولی برنامه های تحت کنسول برای سی شارپ هم بگردی تو اینترنت زیاد گیرت میاد .
صفحات: 1 2
آدرس اصلي