Code Corona

نسخه‌ي كامل: یک سوال در ظاهر ساده
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
صفحات: 1 2
سلام
سوال اینه:
کی میتونه برنامه ای بنویسه که قسمت اعشار یک عدد اعشاری رو چاپ کنه
البته بدون استفاده از رشته ها و فقط از طریق یک عدد float یا double .
همچنین بگه این عدد چند رقم اعشار خورده
اگه برای مسائلی که اینجا مطرح می شه یک، دو تا ورودی،خروجی نمونه هم بزنین بهتر می تونه باشه.
مثلا برای این مسئله آیا باید به این صورت باشه ؟ :

کد:
Sample Input :
52.9843
6610.0882

Sample Output:
9843
882

یا طور دیگه ای باید باشه؟
با تشکر...[/code]
9843 که درسته اما به احتمال زیاد منظور 0882 هست
خب صفر قبل از عدد رو که نمی شه چاپ کرد
کدی که من نوشتم اعشار رو درست چاپ می کنه اما با دقت بیشتر .
مثلا برای ورودیهای زیر :
6610.0882
5.00497

این جوابها رو می ده:
08837890625
004970073699951171875

یعنی همونطور که گفتم با دقت بیشتر چاپ می کنه. اگه اینجوری هم قبوله که کدش رو بذارم D:

___
من تازه ++C رو شروع کردم (2 ماه). امیدوارم بچه های قوی تر هم مایه بذارن و بیش از این، این فروم رو رونق بدن و بتونم بیشتر یاد بگیریم...
با تشکر...
سلام
جناب RED-C0DE منظور من این بود که برای عدد 6610.0882 دقیقا 0882 رو چاپ کنه
برای اون صفر قبل 8 هم راه حل وجود داره
باز هم تلاش کن
البته red code عزیز زمانی میشه گفت دقت بیشتر، که مسئله محاسبه ی یک پارامتر خاص باشه ولی وقتی عدد ورودی مثلا 9.0987 است دیگه عدد همینه شما دقت بیشتر را بر چه مبنائی محاسبه میکنی؟ به هر حال درسته برای اون صفر راه حل وجود داره (میشه با بدست آوردن اعشار به تعداد صفرها عدد 0 را coutکرد وبعد بقیه اعشار را چاپ کرد)اما حل این مسئله به نظر غیر ممکنه هر چند که من اونقدرها بلد نیستم که بخوام در این مورد نظری بدم.در ضمن اگر واقعا فقط 2 ماهه شروع کردی واقعا کارت خیلی درسته امیدوارم همینطور سریع پیشرفت کنی
غیر ممکن فقط غیر ممکنه تازه اونم به نظرم غیر ممکن نیست ولی ایطوری می گن
یه راه خیلی خوب که می تونه این مسئله رو حل کنه اینکه روش های ریاضی رو بریزید دور سعی کنی خلاقیت به خرج بدید اعداد اعشاری به کمک روش ممیز شناور و تحت استاندارد IEEE 754 در سی و سی ++ ذخیره می شن لازمه که این اعداد رو کالبد شکافی کنید اوموقع می تونید این سوال رو راحت حل کنید
خوبه همینطوری ادامه بدین به نتیجه میرسین
سهیل نمی خوای جوابت رو بزاری
صفحات: 1 2
آدرس اصلي