Code Corona

نسخه کامل: پرسش و پاسخ
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
سلام

در این قسمت سوالات خودتونا مطرح کنید تا به کمک اساتید عزیز به اونا پاسخ داده شود.
سلام اساتید . یک سوال من می خوام با یک متغیر استاتیک تعداد دفعات فشرده شدن یک باتوم رو بشمرم از این کد استفاده کردم ولی خطای left side cant be assgned رو داد چیکارش کنم.
کد:
procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);
const i:integer=0;   //static variable
begin
i:=i+1;
edit1.Text:=inttostr(i);

end;
با سلام خدمت اساتید. اگه میشه در مورد indy توضیح بدید که چه کارایی میشه باهاش کرد و اگه آموزشی ازش دارین لینکش رو بدین لطفا.
indy کامپوننت های مستقل از پلافترم برای برنامه نویسی سوکت هستن که برایحی راحتی کار پروتکل های مختفل رو کپسوله کردن مثال هم IndyDemo رو ببینید خیلی کمک می کنه
Mohammad نوشته است:سلام اساتید . یک سوال من می خوام با یک متغیر استاتیک تعداد دفعات فشرده شدن یک باتوم رو بشمرم از این کد استفاده کردم ولی خطای left side cant be assgned رو داد چیکارش کنم.
کد:
procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);
const i:integer=0; //static variable
begin
i:=i+1;
edit1.Text:=inttostr(i);

end;

با سلام خدمت همه دوستان ...
اين اولين پست من در اين سايت هست ...

اما جواب دوستمون :
شما I رو به صورت يك ثابت تعريف كرديد ، و نميتونيد در زمان اجرا مقدار ثابتها رو تغيير بديد !
بايد از كلمه كليدي Var ( مخفف Variable ) براي تعريف متغير I استفاده كنيد ..
نكته ديگه اين كه متغيرتون نبايد به صورت محلي ( يعني درون همون Procedure مربوط به OnClick دكمه تعريف بشه ) چون با اين كار با هر بار كليك روي دكمه ، ابتدا به متغير مقدار 0 داده ميشه و سپس مقدارش يكي زياد ميشه ...
درواقع كد شما بايد به صورت زير باشه :
کد:
var
  I : Integer = 0;
  Form1: TForm1;

implementation

{$R *.dfm}

procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
begin
I := I + 1;
Edit1.Text := IntToStr(I);
end;

موفق باشيد ...
سلام
مي خواستم بدونم دلفي مدلسازي uml رو ساپرت مي كنه؟
از کلاس دیاگرام ها پشتیبانی می کنه قسمت پایین ادیتور برگه دیاگرام رو انتخاب کنید اینجا می شه دیاگرام UML کشید
نقل قول:با سلام خدمت همه دوستان ...
اين اولين پست من در اين سايت هست ...

سلام ورودتونا به انجمن تبریک میگم امیدوارم بتونمیم همکاری خوبی

با هم داشته باشیم.
در لیست dbgrid میخواهم مثلا لیست دانش آموزان رو همه رو با هم بگیرم و همه دانش آموزان رو با هم در یک کلاس ببرم
آيا امكانش هست براي اينكه فونت فارسي برنامه درست نمايش داده بشه. از طريق كد .پكيجي را بگذاريم تا خود برنامه. كنترل پنل ويندوز advance < Farsi < regional and language را اتوماتيك تنظيم كند.
لینک‌های مرجع