Code Corona

نسخه کامل: آموزش گام به گام دلفی
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
صفحات: 1 2 3
خيلي ممنون hexadecimal عزيز منم تازه دارم دلفي رو شروع مي كنم اميدوارم طوري آموزش بدي كه بدردمون بخوره.
حامد یه چند وقتیه نیست ان لاین نشده یا لا اقل من ندیدمش
امیدوارم هر چی زودتر پیداش بشه و شروع کنه.
حامد جان شما به کنکور برس بعدا وقت زیاده فعلا کنکور مهم تره
به نام خدا
نسخه ی منحصر به فردی از دلفی وجود ندارد ، تعداد بسیاری از آنها موجود هستند.

نسخه ی های رایج دلفی عبارتند از :
• نسخه ی personal که منظور تازه واردان دلفی و برنامه نویسان اتفاقی دلفی هستند و هیچگونه پشتیبانی از برنامه نویسی پایگاه داده یا دیگر ویژگیهای پیشرفته ی دلفی نمیکند.

• نسخه ی Professional Studio مناسب برنامه نویسان حرفه ای است و شامل تمام ویژگیهای پایه ، بعلاوه پشتیبانی از برنامه نویسی پایگاه داده
شامل (ADO support) پشتیبانی از وب سرور پایه (WebBroker) و بعضی از ابزارهای خارجی ، شامل Model Maker و IntraWeb میباشد.

• نسخه ی Enterprise Studio مخصوص برنامه نویسان پیشرفته و سازندگان برنامه های کاربردی بزرگ میباشد . این نسخه شامل XML
تکنولوژی های پیشرفته ی خدمات وب و XML ، پشتیبانی CORBA جهانی سازی ،معماری سه بعدی و ابزار بسیاری دیگری میباشد.

• نسخه ی Architect Studio که برای پشتیبانی Bold به نسخه ی Enterprise اضافه شده، محیطی برای ساخت برنامه های کاربردی که
توسط مدلUML در زمان اجرا راه اندازی میگردند وقابلیت نگاشت اشیاء خود را هم به بانک اطلاعاتی و هم به رابط کاربر دارند این امر با توجه
به استفاده از تعداد بسیار زیادی از مؤلفه های پیشرفته صورت میگیرد.

برا شروع پیشنهاد میکنم
• Delphi 7 Studio Enterprise
• 233 mhz CPU
• 64 MB RAM
• 450 MB H.D.D
• Windows 98 -2000-XP
نصب کنید.
در ابزار برنامه نویسی مثل دلفی ، نقش محیط برنامه نویسی مجتمع (IDE) به مراتب حتی مهم تر از زبان برنامه نویسی آن می باشد به همین دلیل
ابتدا به برسی IDE دلفی میپردازیم.
باشه چشم تابستون اولین فرصت.
پس من ادامه میدم ، منتظر کار شما هم هستیم .
سلام دوستان سعی میکنم با برنامه نویسی سیستم در دلفی و بانک اطلاعاتی نویسی در خدمتتون باشم
سلام
خوشحال میشیم کمکمون کنی دوست عزیز.
صفحات: 1 2 3
لینک‌های مرجع