14-12-2006, 02:55 PM
09-06-2007, 08:37 AM
خيلي ممنون hexadecimal عزيز منم تازه دارم دلفي رو شروع مي كنم اميدوارم طوري آموزش بدي كه بدردمون بخوره.
09-06-2007, 07:20 PM
حامد یه چند وقتیه نیست ان لاین نشده یا لا اقل من ندیدمش
10-06-2007, 07:58 AM
امیدوارم هر چی زودتر پیداش بشه و شروع کنه.
10-06-2007, 08:49 PM
حامد جان شما به کنکور برس بعدا وقت زیاده فعلا کنکور مهم تره
11-06-2007, 11:57 AM
به نام خدا
نسخه ی منحصر به فردی از دلفی وجود ندارد ، تعداد بسیاری از آنها موجود هستند.
نسخه ی های رایج دلفی عبارتند از :
• نسخه ی personal که منظور تازه واردان دلفی و برنامه نویسان اتفاقی دلفی هستند و هیچگونه پشتیبانی از برنامه نویسی پایگاه داده یا دیگر ویژگیهای پیشرفته ی دلفی نمیکند.
• نسخه ی Professional Studio مناسب برنامه نویسان حرفه ای است و شامل تمام ویژگیهای پایه ، بعلاوه پشتیبانی از برنامه نویسی پایگاه داده
شامل (ADO support) پشتیبانی از وب سرور پایه (WebBroker) و بعضی از ابزارهای خارجی ، شامل Model Maker و IntraWeb میباشد.
• نسخه ی Enterprise Studio مخصوص برنامه نویسان پیشرفته و سازندگان برنامه های کاربردی بزرگ میباشد . این نسخه شامل XML
تکنولوژی های پیشرفته ی خدمات وب و XML ، پشتیبانی CORBA جهانی سازی ،معماری سه بعدی و ابزار بسیاری دیگری میباشد.
• نسخه ی Architect Studio که برای پشتیبانی Bold به نسخه ی Enterprise اضافه شده، محیطی برای ساخت برنامه های کاربردی که
توسط مدلUML در زمان اجرا راه اندازی میگردند وقابلیت نگاشت اشیاء خود را هم به بانک اطلاعاتی و هم به رابط کاربر دارند این امر با توجه
به استفاده از تعداد بسیار زیادی از مؤلفه های پیشرفته صورت میگیرد.
برا شروع پیشنهاد میکنم
• Delphi 7 Studio Enterprise
• 233 mhz CPU
• 64 MB RAM
• 450 MB H.D.D
• Windows 98 -2000-XP
نصب کنید.
در ابزار برنامه نویسی مثل دلفی ، نقش محیط برنامه نویسی مجتمع (IDE) به مراتب حتی مهم تر از زبان برنامه نویسی آن می باشد به همین دلیل
ابتدا به برسی IDE دلفی میپردازیم.
نسخه ی منحصر به فردی از دلفی وجود ندارد ، تعداد بسیاری از آنها موجود هستند.
نسخه ی های رایج دلفی عبارتند از :
• نسخه ی personal که منظور تازه واردان دلفی و برنامه نویسان اتفاقی دلفی هستند و هیچگونه پشتیبانی از برنامه نویسی پایگاه داده یا دیگر ویژگیهای پیشرفته ی دلفی نمیکند.
• نسخه ی Professional Studio مناسب برنامه نویسان حرفه ای است و شامل تمام ویژگیهای پایه ، بعلاوه پشتیبانی از برنامه نویسی پایگاه داده
شامل (ADO support) پشتیبانی از وب سرور پایه (WebBroker) و بعضی از ابزارهای خارجی ، شامل Model Maker و IntraWeb میباشد.
• نسخه ی Enterprise Studio مخصوص برنامه نویسان پیشرفته و سازندگان برنامه های کاربردی بزرگ میباشد . این نسخه شامل XML
تکنولوژی های پیشرفته ی خدمات وب و XML ، پشتیبانی CORBA جهانی سازی ،معماری سه بعدی و ابزار بسیاری دیگری میباشد.
• نسخه ی Architect Studio که برای پشتیبانی Bold به نسخه ی Enterprise اضافه شده، محیطی برای ساخت برنامه های کاربردی که
توسط مدلUML در زمان اجرا راه اندازی میگردند وقابلیت نگاشت اشیاء خود را هم به بانک اطلاعاتی و هم به رابط کاربر دارند این امر با توجه
به استفاده از تعداد بسیار زیادی از مؤلفه های پیشرفته صورت میگیرد.
برا شروع پیشنهاد میکنم
• Delphi 7 Studio Enterprise
• 233 mhz CPU
• 64 MB RAM
• 450 MB H.D.D
• Windows 98 -2000-XP
نصب کنید.
در ابزار برنامه نویسی مثل دلفی ، نقش محیط برنامه نویسی مجتمع (IDE) به مراتب حتی مهم تر از زبان برنامه نویسی آن می باشد به همین دلیل
ابتدا به برسی IDE دلفی میپردازیم.
11-06-2007, 05:16 PM
باشه چشم تابستون اولین فرصت.
11-06-2007, 07:57 PM
پس من ادامه میدم ، منتظر کار شما هم هستیم .
06-07-2007, 06:06 PM
سلام دوستان سعی میکنم با برنامه نویسی سیستم در دلفی و بانک اطلاعاتی نویسی در خدمتتون باشم
06-07-2007, 07:21 PM
سلام
خوشحال میشیم کمکمون کنی دوست عزیز.
خوشحال میشیم کمکمون کنی دوست عزیز.