Code Corona

نسخه کامل: مسئله انيشتن
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
صفحات: 1 2
آیا شما در زمره 2 درصد افراد باهوش در دنیا هستید؟ پس مسئله زیر را حل کنید و دریابید که در میان افراد باهوش جهان قرار دارید یا خیر. هیچگونه کلک و حقه ای در این مسئله وجود ندارد و تنها منطق محض می تواند شما را به جواب برساند.

موفق باشید.

1- در خیابانی، پنج خانه در پنج رنگ متفاوت وجود دارد.

2- در هر یک از خانه ها یک نفر با ملیتی متفاوت از دیگران زندگی می کند.

3- این پنج صاحبخانه هر کدام نوشیدنی متفاوتی می نوشند، سیگار متفاوت می کشند و حیوان خانگی متفاوت نگهداری می کنند.

سؤال: کدامیک از آنها در خانه ماهی نگه می دارد؟

راهنمائی: (ویرایش شد!)

1- مرد انگلیسی در خانه قرمز زندگی می کند.

2- مرد سوئدی یک سگ دارد.

3- مرد دانمارکی چای می نوشد.

4- خانه سبز رنگ در سمت چپ خانه سفید قرار دارد.

5- صاحب خانه سبز، قهوه می نوشد.

6- شخصی که سیگار Pall Mall می کشد پرنده پرورش می دهد.

7- صاحب خانه زرد، سیگار Dunhill می کشد.

8- مردی که در خانه وسطی زندگی می کند، شیر می نوشد.

9- مرد نروژی، در اولین خانه زندگی می کند.

10- مردی که سیگار Blends می کشد در کنار مردی که گربه نگه می دارد زندگی می کند.

11- مردی که اسب نگهداری می کند، کنار مردی که سیگار Dunhill می کشد زندگی می کند.

12- مردی که سیگار Blue Master می کشد، آبجو می نوشد.

13- مرد آلمانی سیگار Prince می کشد.

14- مرد نروژی کنار خانه آبی زندگی می کند.

15- مردی که سیگار Blends می کشد همسایه ای دارد که آب می نوشد.

آلبرت اینشتین این معما را در قرن نوزدهم میلادی نوشت. به گفته وی 98 درصد از مردم جهان نمی توانند این معما را حل کنند!

" قبل از هرگونه گير دادن و حملات تروريستي Shocked اعلام مي دارم اين رو توي يك سايت ديدم پس اگر اشتباهي داشت به من ربطي نداره آدرس سايت رو هم ميذارم براي رعايت حق كپي رايت خودم هنوز دنبال جواب هستم و فعلا جزو 98% هستم پس در مورد جواب گير ندين Victory "
http://olive66.persiangig.com/Einstein.htm
یه بار دیگه هم این مسئله رو فکر کرده بودم ولی نشد حلش کنم پس فکر کنم هنوزم جز دو درصد نیستم
راست میگه ترم پیش این مسئله مخ هممونو تلیت کرده بود ولی کسی حل نکرد.
برای اطمینان بیشتر به متن سئوال من متن اصلی رو میذارم:

Einstein's Question

As seen on the Grand Illusions site:

This quiz is supposed to have been written by Einstein. He said that 98% of the people in the world cannot solve the quiz. Could you be among the other 2%?

* There are 5 houses, each is a different colour
* In each house lives a person of a different nationality.
* These 5 owners all drink a certain beverage, smoke a certain brand of cigar and keep a certain pet.
* No owner has the same pet, smokes the same brand of cigar or drinks the same drink as another owner.

1: The Briton lives in a red house.
2: The Swede keeps dogs as pets
3: The Dane drinks tea
4: The green house is on the left of the white house (they are also next door to each other)
5: The green house owner drinks coffee
6: The person who smokes Pall Mall rears birds
7: The owner of the yellow house smokes Dunhill
8: The man living in the house right in the center drinks milk
9: The Norwegian lives in the first house
10: The man who smokes Blend lives next to the one who keeps cats
11: The man who keeps horses lives next to the man who smokes Dunhill
12: The owner who smokes Blue Master drinks beer
13: The German smokes Prince
14: The Norwegian lives next to the blue house
15: The man who smokes Blend has a neighbor who drinks water.

The question is: WHO KEEPS FISH?

So what is the answer?

اینم منبع: http://www.jamsarts.com/illusion-einstein.htm
به استاد زاده هم دادیم مخم اونم کار گرفته شد
سئوال ویرایش شد،کدوم احمقی briton رو کبوتر ترجمه کرده خدا میدونه،اون بیچاره هائی که متن فارسی اشتباه رو خوندن با آی کیوی 200 هم نمیشد حلش کرد احتمالا شما هم روی همون صورت اشتباه فکر کردید استادزاده ی بیچاره هم با همون صورت اشتباه گذاشتین سر کار و ایضا پژمان جان چند تا از بچه ها مثل همین مصطفی(میگم پژمان رو خفه کنیم ترم قبل هشدار نداده بود خوشبختانه من که روش فکر نکردم وگرنه الان نگااشم نمیکردم) ،خوب حالا حل میشه جواب من آلمانیه هست،البته حلش یکم قاطی پاتی شد!مطمئن نیستم ولی به نظر درست میرسه اما به هر حال داریم(ترتیب خانه ها از چپ به راست و اطلاعات مربوط به هرفرد به صورت ستونی نوشته شده):

Norwegian.......................... Dame ....................... Briton.................German................Sweden
water............................... tea ...........................milk.....................coffee..................... beer
yellow ............................. blue...........................red.....................green....................​.white
cat..................................horse........................ bird.................... FISH......................... dog
dunhill...............................blend........................pallmall.....​.......... prince............. bluemaster

اگه به نظر شما هم درسته بگین حلش رو بگم هرچند اگه درست باشه خیلی در مورد سختی سوال غلو شده بوده!
رضا جان من خودم که ترجمه نکردخ بودم منم مثلthunderbolt یک جایی دیده بودم پرینت گرفتم به شماها نشون دادم
پژمان جان منم نگفتم تو ترجمه کرده بودی گفتم هشدار نداده بودی که ممکنه اشتباه باشه بعدم شوخی بود کی میخواد تو رو خفه کنه!
MANAM JAVABE PEJMANO DAR AVORDAM MANAM MIGAM ALMANIE MISHE,ONGHADAM KE MIGOFTIN SAKHT NABOODAAAAAAAAHell_boyHell_boy
بابا کارت درسته Victory
صفحات: 1 2
لینک‌های مرجع