Code Corona

نسخه کامل: هر روز با یک بازیگر
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
هر روز سعی می کنم بیوگرافی مختصری از یکی از بازیگران سینما و تلویزیون رو اینجا بذارم.
امیدوارم شما هم تو این تاپیک منو همراهی و کمک کنین .
[تصویر: b14397ffa7e0c46374553848a63d59ff.jpg]
● شرح حال
▪ متولد١٣٣٧ تهران.
▪ داراي تحصيلات ديپلم.
فعاليت خود را در سال ۱۳۵۱ در كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان آغاز كرد و در سال ۱۳۵۷ نيز در تئاتر مشغول به كار شد.
فعاليت در تلويزيون را از سالهاي اول دهه شصت با بازي در مجموعه تلويزيوني محله بر و بيا آغاز كرد.
بازي هايش هميشه ديدني است. از بازي او در جاده هاي سرد گرفته تا تحفه ها، ديگه چه خبر، دلشدگان، مرد آفتابي، خواب سفيد و دخترشيريني فروش، همه نوع فيلم و همه نوع نقش بازي كرده است.
صحبت او به جاي كلاه قرمزي و پسرخاله به اين دو عروسك جلوه اي ماندگار بخشيد.
● فيلم شناسي:
▪ گربه آوازه خوان (كامبوزيا پرتوي، ۱۳۶۹)
▪ قرق (احمد هاشمي، ۱۳۷۰)
▪ ديگه چه خبر؟ (تهمينه ميلاني، ۱۳۷۰)
▪ دلشدگان (علي حاتمي، ۱۳۷۰)
▪ يك مرد يك خرس (مسعود جعفري جوزاني، ۱۳۷۱)
▪ مرد ناتمام (محرم زينال زاده، ۱۳۷۱)
▪ مريم و ميتيل (فتحعلي اويسي، ۱۳۷۱)
▪ آپارتمان (مجموعه، اصغر هاشمي، ۷۳/۱۳۷۲)
▪ كلاه قرمزي و پسرخاله (ايرج طهماسب، ۱۳۷۳)
▪ مرد آفتابي (همايون اسعديان، ۱۳۷۴)
▪ پسر مريم (كارگردان، ۱۳۷۷)
▪ خواب سفيد (كارگردان و بازيگر، ۱۳۷۹)
▪ دختر شيريني فروش (ايرج طهماسب، ۱۳۸۰)
▪ كلاه قرمزي و سروناز (ايرج طهماسب، ۱۳۸۱)
▪ زير درخت هلو( ايرج طهماسب ،۱۳۸۴)
▪ شهر موشها (محمدعلي طالبي / مرضيه برومند، ۱۳۶۳)
▪ خط پايان (محمدعلي طالبي، ۱۳۶۴)
▪ مردي كه موش شد (۱۳۶۴)
▪ جاده هاي سرد (مسعود جعفري جوزاني، ۱۳۶۴)
▪ شير سنگي (مسعود جعفري جوزاني، ۱۳۶۵)
▪ شيرك (داريوش مهرجويي، ۱۳۶۶)
▪ تحفه ها (ابراهيم وحيدزاده، ۱۳۶۶)
▪ در مسير تندباد (مسعود جعفري جوزاني، ۱۳۶۷)
▪ ستاره و الماس (سيامك شايقي، ۱۳۶۷)
▪ ريحانه (عليرضا رئيسيان، ۱۳۶۸)
▪ مادر (علي حاتمي، ۱۳۶۸)
▪ اي ايران (ناصر تقوايي، ۱۳۶۸)
▪ سايه خيال (حسين دلير، ۱۳۶۹)
هر کی نظری در مورد این بازیگرایی که بیوگرافی شو میذارم اینجا داره بده .
من خودم شخصا فیلم خواب سفید آقای جبلی رو خیلی دوست دارم.
شخصیت کلاه قرمزی هم خیلی جالب بود من که قدیم عاشقش بودم.
هانيه توسلي

[تصویر: h-tavasoli.jpg]

[تصویر: tavasoli12.thumb.jpg]

نام: هانيه توسلي

تاريخ تولد: 1356

خواهر هما توسلي (نويسنده و منتقد)

هانيه توسلي، متولد 1356، همدان؛ وقتي نمايش پدر دوست‌داشتني با بازي او، در يکي از جشنواره‌هاي تئاتر، در تبريز روي صحنه رفت، نصرالله قادري که به عنوان داور آنجا حضور داشت، هانيه توسلي را براي بازي در نمايش پدر انتخاب کرد. يک سال پس از آن، در فيلم کوتاه روي جاده نمناک (مهدي کرم‌پور) و سريال غريبه (جواد اردکاني) بازي کرد و سرانجام با شام آخر وارد عرصه حرفه‌اي سينما شد.

او دانش‌آموخته ادبيات نمايشي در دانشگاه آزاد است و علاقه‌مند به عکاسي و نقاشي. در نمايش‌هاي قرمز و ديگران و گل‌هاي شمعداني (محمد يعقوبي) بازي کرد که به خاطر دومي، کانديداي دريافت جايزه شد. همچنين نمايش باله روي سطرهاي بي‌معني (ليلي عاج) با بازي بداهه او مورد توجه قرا گرفت و 2 سال پيش به خاطر بازي در شب‌هاي روشن (فرزاد موتمن) در جشن خانه سينما تحسين شد و امسال با يک شب در کن حضور داشت. شام آخر اولين فيلم به نمايش درآمده از هانيه توسلي و محمدرضا گلزار بود، زوجي که پس از آن مسيري متفاوت را پيمودند، گلزار به سينماي تجاري پيوست و توسلي سعي کرد در فيلم‌هاي جدي‌تري بازي کند. به اين ترتيب پس از بازي در 2 فيلم «بدنه‌اي، در شب‌هاي روشن، در يکي از 2 نقش اصلي جلو دوربين رفت و اجراي موفقي داشت. موفقيت نسبي اين فيلم نزد مردم و منتقدان و جايزه‌اي که برد، اين بازيگر جوان را خيلي زود چهره کرد. دقت و حوصله او در انتخاب نقش‌هايش به نحوي است که پس از يک تجربه ناکام، ديگر کار تلويزيوني نکرد، گاهي در تئاتر کارش را ادامه بدهد و هراسي از بازي در نقش‌هاي کوتاه نداشته باشد. تاکنون وي در 9 فيلم بلند بازي کرده که 3 تاي آخري هنوز نمايش داده نشده‌اند، فيلم‌هايي که هر کدام مي‌توانند چيزهاي تازه‌اي درباره‌اش به ما بگويند. يک شب جزو معدود فيلم‌هاي سينماي ايران است که با حضور بازيگري حرفه‌اي، در عرصه جهاني مطرح مي‌شود. کافه ستاره ظاهرا يک فيلم کاملا تجاري است با بازيگران متعدد و سرانجام زمان مي‌ايستد، طبق گفته کارگردانش، فيلمي است متکي بر بازيگر، هانيه توسلي تنها بازيگر اين فيلم عليرضا اميني است. نکته قابل ذکر در مورد نحوه ورود هانيه توسلي به سينما اين است که ورودش همزمان شد با دوران احياي کتايون رياحي و توجه به نقش اصلي او در شام آخر، بازيگران ديگر را به حاشيه مي‌راند، اما توسلي که در يک ملودرام معمولي، نقش مکمل را بر عهده داشت و سپس فيلم کاملا ناموفق اثيري (محمدعلي سجادي) را تجربه کرد، در گام سوم، موقعيت خويش را در حد يک بازيگر محبوب ارتقا داد. اين محبوبيت حاصل بازي در فيلمي تجاري نبود و همين مسئله چهره تازه‌اي را براي او به همراه داشت. درست در زماني که مي‌رفت تا در نقش زنان روشنفکر فيلم‌هاي مختلف کليشه شود، جلو دوربين سامان مقدم قرار گرفت. فيلم‌ها - 1379: روي جاده نمناک، 1380: شام آخر / پنج عصر (کوتاه) / اثيري / شب‌هاي روشن، 1381: گاهي به آسمان نگاه کن، 1382: جايي براي زندگي / يک شب، 1383: کافه ستاره (نفستو حبس کن)، 1384: زمان مي‌ايستد
hamiiid نوشته است:هر کی نظری در مورد این بازیگرایی که بیوگرافی شو میذارم اینجا داره بده .
من خودم شخصا فیلم خواب سفید آقای جبلی رو خیلی دوست دارم.
خداییش به نظر منم یکی از بهترین هنرنمایی های آقای جبلی همون فیلم کلاه قرمزی وسروناز بود.
اینم از خانم توسلی که هم اکنون تو فیلم میوه ممنوعه نقش آفرینی میکنه .
لینک‌های مرجع