|
چطوری باید در لینوکس به اینترنت وصل بشم
|
|
۷-۵-۱۳۸۸, ۰۶:۱۵ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من خیلی در این مورد تلاش کردم ولی نتونستم هیچ کاری بکنم من مودم دارم و چیپست آن intel 5628 است من در بعضی جاها دیدم که میگفتن این مودم با لینوکس سازگاری خوبی داره ولی من که نتونصتم نصبش کنم من درایورشو گرفتم که دقیقا نمیدونم مال این مودم بود یا نه ولی اسم درایور intel-536ep بود که اصلا نتونستم نصبش کنم هر کاری میکنم ارور میده اگه چیپست مودم منو سراق دارید به من بدید ممنون میشم چون من که هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم راستی من از redhat9 استفاده میکنم و گنو لینوکس هم دارم ولی نمودونم کدوم بهتره و کار باهاش راحت تره من به شخصه علاقه زیادی به گنو دارم ولی بیشتر برنامه هام توی redhat نصب میشه ولی توی گنو نمیشه به نظر شما نسخه کرنل اون قدیمی هست؟ اگه یک نسخه جدید کرنل بگید ممنون میشم راستی یک سوال دیگه من خاستم یک نرم افزار را توی لینوکس نصب کنم منظورم هردوش هست یک ارور کوتاهی میده که تا اونجایی که یادمه نوشته بود fatal kernel به نظر شما نسخه کرنل قدیمه هست؟ لطفا کمکم کنید من که دیگه از دست لینوکس خسته شدم چرا اینقدر کار باهاش سخته!!!!!!
|
|||
|
۹-۵-۱۳۸۸, ۰۹:۰۲ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: چطوری باید در لینوکس به اینترنت وصل بشم
سلام
کار با لینوکس اونقدر ها هم سخت نیست شما در اول کار سراغ یه توزیع خیلی حرفه ای رفتین! من پیشنهادم یه توزیع دبیان بیس مثل اوبنتو هست خوب میشه بگین دقیقاً چه کار کردین و ه اروری کجا دریافت کردین؟ |
|||
|
۱۰-۵-۱۳۸۸, ۰۱:۱۴ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: چطوری باید در لینوکس به اینترنت وصل بشم
سلام و ممنون از جوابتون
من چند تا درایور مودممو دانلود کردم نوع مودم من intel-536ep هست من نمیدونم چرا درایورها زیاد بود یعنی یکی نبود و متفاوت بود من وقتی این درایورها رو نصب میکنم میگه فایل 536ep.o و 536epcore.o موجود نیست من خیلی تلاش کردم و یه چیزایی دستگیرم شدمن چند تا درایور رو دیدم و متوجه شدم این دوفایلی که اسمشو در بالا گفتم توی یکی هست و توی دیگری نیست من هم به فایل makefile یه نگاه کردم دیدم این دوتا فایل باید تو دوتا پوشه باشه من هم این دوتا فایل رو از یک درایور دیگه گرفتم و توی اولی گزاشتم و دیگه این ارور رو نداد انگار نصب شد و یک فایل همبا نام dev/modem و dev/536ep درست کرد حالا مشکل اینجاست که چطوری مودمم تماس بگیره و کانکت بشه راستی من وقتی لینوکس ردهت رو خریدم همراش چند تا سی دی آموزشی بود ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه منظورم توی ویندوز هست و هم توی لینوکس وقتی توی ویندوز هستی و سی دی رو میزاری چند تا برنامه داره که باید نصب بشه بعد وقتی اجرا رو میزنی تا آموزش ها بالا بیاد میگه کلید اشتباه است یه چیزای مثل امنیت که هر کس سی دی رو نخونه من نمیدونم چیکار کنم با تشکر |
|||
|
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| ۱۰۱ دلیل بر اینکه لینوکس از ویندوز بهتر است! | sorset | 10 | 2,314 |
۱۲-۳-۱۳۸۸ ۰۳:۰۴ صبح آخرین ارسال: h4d1 |
|
| آموزش لینوکس Red Hat | pooya1 | 0 | 909 |
۲۲-۱۲-۱۳۸۷ ۰۴:۳۳ عصر آخرین ارسال: pooya1 |
|
| کامپایل هسته لینوکس | sorset | 2 | 3,109 |