|
نصب درایور گرافیک
|
|
۹-۹-۱۳۸۶, ۱۱:۳۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۸-۱۰-۱۳۸۶ ۱۲:۰۰ عصر توسط sorset.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نصب درایور گرافیک
سلام
از وقتی که Kubuntu رو آپگرید کردم٬ درایور قبلی روش کار نمیکنه و درایور جدید رو هم که نصب و فعال میکنم ٬ KDM بالا نمیاد و مجبور میشم فایل xorg.conf رو برگردونم ؛ چکار کنم؟ ( من درایور رو با ادپت منیجر نصب میکنم و با دستور sudo nvidia-glx-config enable اونو فعال میکنم) الان در لینوکس مشکلی ندارم و درایور رو از تنظیمات Display&Monitor که انتخاب میکنم ٬ فرکانس و رزولوشن های مورد نظرم میان فقط یک مشکی دارم که وقتی مانیتورم رو با رزولوشن ۱۰۲۴x۷۶۸ تنظیم میکنم ٬ در ویندوز هم که با همین رزولوشن و refresh rate هست باید از نو تنظیم کنم ٬ یا فرکانس مونیتور رو بر روی ۷۵ هرتز بذارم . |
|||
|
۱۰-۹-۱۳۸۶, ۱۱:۵۷ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: درایور گرافیک برای کرنل ورژن 2.6.22
sorset نوشته شده:سلام کارت گرافیکت چیه؟ nvidia glx new برای کرنل جدید هست تو تنظیمات مانیتورت رو ببین مانیتورت رو دقیق نداره؟ و عشقت پيروزی آدمیست هنگامی كه به جنگ تقدير می شتابد |
|||
|
۱۰-۹-۱۳۸۶, ۰۲:۵۱ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من همین درایور nvidia glx new رو نصب میکنم و بعدش هم که دستور sudo nvidia-glx-config enable رو میزنم محیط گرافیکی بالا نمیاد و از بکاپ xorg.conf استفاده میکنم.
تو تنظیمات مانیتور هم ٬ مدل دقیق اونو انتخاب کردم |
|||
|
۱۱-۹-۱۳۸۶, ۰۱:۴۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱-۹-۱۳۸۶ ۰۱:۴۹ عصر توسط sorset.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
درایور جدید nvidia رو که نمیتونم فعال کنم. حالا اون مهم نیست چون با درایور خود لینوکس کارم راه میفته
علت به هم خوردن تنظیم مانیتور اینه که 85hz لینوکس معادل 75hz ویندوزم شده و برعکس. فکر کنم اشکال از فایل xorg.conf هست. میشه یک نگاه بهش بندازین؟ xorg.conf.tar.gz (اندازه: 1.32 KB / دانلودها: 16)
|
|||
|
۱۳-۹-۱۳۸۶, ۰۷:۰۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-۹-۱۳۸۶ ۰۷:۰۶ صبح توسط sorset.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
درست شد درایور خود nvidia رو از سایتش دانلود و نصب کردم ٬ مشکل حل شد. حالا طریقه ی نصب رو میگم ٬ شاید بدرتون بخوره من از KDE استفاده میکنم و برای نصب درایور لازمه که اونو Stop کنم برای این کار از دستور زیر استفاده میکنم کد: sudo /etc/init.d/kdm stopهمچنین میتونید با دستور زیر وارد runlevel 3 برای نصب بشین. کد: telinit 3حالا با دستور sh فایل نصب رو اجرا کردم بعدش nvidia-xorg رو که قبلاْ از سایت nvidia دانلود و کامپایل کرده بودم رو اجرا کردم و فایل xorg.conf متناسب در شاخه ی root/ ساخته شد. و با کپی اون در دایرکتوری etc/X11/ دیگه مراحل نصب درایور تموم شد. ![]() البته nvidia-xorg در خود برنامه نصب درایور هست وآخر نصب میپرسه که میخواین اجرا بشه و تنظیمات رو بنویسه٬ منم yes زدم اما امتحان نکردم و فایل xorg رو دوباره با nvidia-xorg ساختم و جایگزین کردم. راستی بعد از نصب دیگه از طریق System Settings تنظیمات گرافیک و مانیتور رو تغییر ندین و برای این کار از دستور nvidia-settings استفاده کنید. (بهتره که با روت وارد برنامه بشین برای همین اولش sudo اضافه کنید) همونطور که گفتم من از سایت nvidia این برنامه رو دانلود کردم اما اینجا براتون آپلود میکنم.(با دستور make اونو کامپایل کنید) nvidia-xconfig-1.0.tar.gz (اندازه: 107.98 KB / دانلودها: 33)
|
|||
|
۲۰-۱۰-۱۳۸۶, ۰۹:۲۸ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: نصب درایور گرافیک
ممکنه در حین نصب با این ارور مواجه بشین.
no precompiled kernel inteface was found to match your kernrl; this means that the installer will need to compile a new kernel interface در این صورت خود نصب کننده میتونه اونو کامپایل کنه فقط باید کتابخونه ی libc6-dev رو روی لینوکس قبلاً نصب کرده باشین. |
|||
|
۳۱-۳-۱۳۸۸, ۰۴:۳۴ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
RE: نصب درایور گرافیک
سلام
من می خواهمر کارت گرافیکم را در ubuntu نصب کنم اما در سایت intel هم چیزی پیدا نکردم مدل Mobile Intel® 4 series Express Chipset Family هست میشه کمک کنید . ممنون. |
|||
|
۳-۴-۱۳۸۸, ۱۱:۲۴ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
| RE: نصب درایور گرافیک | |||
|
۵-۱۱-۱۳۸۸, ۱۰:۳۰ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام.من تازه کوبانتو نصب کردم و از لینوکس تا حالا استفاده نکردم.درایور کارت گرافیک رو از سایت nvidia دانلود نردم اما هرچی دستور دادم اصلا اجرا نمیشه همش پیغام میده چیزی پیدا نکرده.میشه به زبان ساده تر برای کسی که هیچی از لینوکس سرش نمیشه توضیح بدین.مثلا من درایوری که نصب کردمو باید کجا کپی کنم یا باید حتمه وصل به اینترنت باشم تا فرمان اجرا بشه
|
|||
|
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| مشکل در نصب درایور مودم | bahram32 | 1 | 873 |
۱۵-۵-۱۳۸۸ ۰۹:۵۴ صبح آخرین ارسال: sorset |
|
| نصب کارت گرافیک | 001 | 5 | 2,983 |
۲۳-۱۰-۱۳۸۷ ۱۱:۲۷ عصر آخرین ارسال: sorset |
|
| درایور ntfs | sorset | 5 | 1,524 |
۱۷-۳-۱۳۸۷ ۰۸:۳۸ عصر آخرین ارسال: sorset |
|
| راهنمای نصب آسان راهاندازهای کارتهای گرافیک NVIDIA و ATI به کمک Envy | sorset | 0 | 1,443 |
۱۰-۸-۱۳۸۶ ۰۵:۵۴ عصر آخرین ارسال: sorset |
|
| عرضه درایور برای مودم های Conexant از سوی Del | M.J.13 | 1 | 1,052 |
۱۷-۷-۱۳۸۶ ۰۳:۰۰ صبح آخرین ارسال: hogat_sh |
|